Over ons

Wie wij zijn en wat wij doen.

Een no-nonsense businessclub met een hoge gunfactor. Dat is Businessclub De Vallei.

Met maximaal 100 leden zijn we groot genoeg om voor elkaar kansen te creëren en klein genoeg om elkaar echt te leren kennen. Welkom bij dé businessclub voor Ede en omgeving.

Op onze druk bezochte bijeenkomsten komen ondernemers uit allerlei branches in een ontspannen sfeer bij elkaar. Het resultaat is een succesvol platform voor nieuwe samenwerkingsverbanden en doorverwijzingen naar relaties uit de netwerken van onze leden. Zo is de impact van de businessclub niet alleen beperkt tot ons eigen netwerk maar reikt veel verder dan dat. 

Niet alleen om na een bijeenkomst nog eens te kijken wie men gesproken heeft, maar ook om derden te kunnen verwijzen. Het netwerk blijft dan niet alleen beperkt tot de eigen leden, maar wordt hierdoor enorm vergroot. 

Kom eens langs!

Heb je vragen? Of wil je een keer vrijblijvend komen kennismaken met de Businessclub De Vallei? Je bent van harte welkom bij één van onze volgende bijeenkomsten. Neem eerst even contact met ons op. Mail ons op ons op info@businessclubdevallei.nl of bel naar 06-15109821 (Roy Slangen).
 

Ja, ik word ook lid